Teknoloji

Tile Pro serisi Bluetooth takip cihazları Alexa ve Google Assistant entegrasyonuyla geliyor

tile proTile geliştirdiği kompakt Bluetooth takip cihazlarıyla kayıp anahtar ve cüzdanların bulunmasını sağlıyor. Tile Pro serisi adını verdiği yeni takip cihazlarıyla menzil konusunda kaydettiği dikkat çekici ilerlemeleri gösteriyor.

Pro serisinde Tile Sport ve Tile Style adını taşıyan iki Bluetooth takip cihazı bulunuyor. Tile Sport ve Tile Style, şirketin daha önce piyasaya sürdüğü Tile Mate ve Tile Slim’e kıyasla daha uzun menzile sahip olmalarıyla dikkat çekiyor. Hem Tile Sport hem de Tile Style, 60 metrelik bir menzile sahip.

Takip cihazlarından çıkan ses de eskiye kıyasla yükseliyor. Bu sayede Tile Sport ve Tile Style’ın takılı olduğu aksesuarları bulmak kolaylaşıyor. Suya dayanıklı olan her iki cihaz da suyun 1,5 metre altında 1 saat boyunca çalışabiliyor.

Tile Style

Tile Sport ve Tile Style, Amazon Alexa ve Google Assistant ile de entegre biçimde çalışabiliyor. Tile Sport veya Style’ın bağlı olduğu bir eşyayı kaybedenler, “Alexa, Tile’a anahtarlarımı çaldırmasını söyle” cümlesini kurduklarında Tile yerini belli eden bir ses çıkarıyor.

Aynı komut Google Home, iOS ve Android’de Google Assistant üzerinden de verilebiliyor. Amazon Alexa desteği ise ağustos ayı bitmeden aktive edilecek.

Tile Sport ve Tile Style tasarım bakımından birbirlerinden farklı yerlerde duruyor. Style’ın tasarımında altın sarısı ve beyaz dokunuşlar dikkat çekiyor. Kasanın tasarımındaki mahyalar da ayrıca göze çarpıyor. Koyu renkli Tile Sport ise tırtıllı bir dokuya sahip.

Tile Sport

Mobil uygulamasını da yenileyen Tile, uygulamayı yeni takip cihazlarının özellikleri doğrultusunda güncellendi. Ses kontrolü, zil sesinin kişiselleştirilebilmesi ve mesafe ölçme aracı, uygulamanın yenilikleri arasında bulunuyor.

Tile Pro serisi Bluetooth takip cihazları birlikte 50 pound karşılığında satılacak

Tile Pro serisi cihazlarını 30 pound karşılığında satacak. Cihazların ikisini birden almak isteyenlerin ise 50 pound ödemesi gerekecek. İkili paketlerle iki adet Tile Sport veya iki adet Tile Style satın almak da mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER