Eğlence

TikTok TV uygulaması şimdi daha fazla cihazda

tiktok tv

TikTok, TV ekranlarındaki varlığını önemli ölçüde genişletiyor. İlk olarak Amazon’un Fire TV platformunda Kuzey Amerika’da kullanıma sunulduktan sonra, TikTok TV uygulaması pazartesi günü Samsung ve LG akıllı TV’lerin yanı sıra Chromecast with Google TV dahil olmak üzere çeşitli Android TV cihazlarında kullanılabilir hâle geldi.

Çok popüler olan mobil uygulama, TikTok’un belirttiğine göre “küçük neşe patlamaları” için tasarlandı. TikTok, büyük ekrana özel olarak geliştirilmiş uygulamasının evde TV izleme deneyimi için optimize edildiğini ve Sizin İçin ve Takip Edilen akışlarından içerik izlemeyi kolaylaştırdığını söylüyor. Buna oyun ve komediden yemek ve hayvanlara kadar çok çeşitli kategorilerde en çok beğenilen ve görüntülenen videolar dahil. TV uygulamasında da bir Keşfet bölümü bulunuyor. TikTok videoları en fazla üç dakika uzunluğunda olabiliyor.

Kuzey Amerika’nın ötesinde TikTok, 2020’den beri Birleşik Krallık’ta Samsung TV’lerde ve Fire TV’de kullanılabiliyor. Uygulama eylül ayında 1 milyar aktif aylık kullanıcıyı aştı ve Android’de, ABD’deki ortalama izlenme süresi bakımından YouTube’u geride bıraktığı kaydedildi. Yeni uygulama sayesinde izleyiciler evlerindeki en büyük, en güzel ekranda ByteDance’in sahip olduğu şirketin çok ünlü algoritmasına kendilerini kaptırabilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER