Eğlence

TikTok ünlü isimlerin sahne alacağı bir müzik festivali gerçekleştirecek

tiktok müzik

TikTok müzik endüstrisinin önemli parçalarından bir haline gelmiş durumda. Viral sesleri çevrimiçi ortamdan gerçek dünyaya taşımaya karar veren şirket, aralık ayında bir müzik festivali gerçekleştirecek. Bu festivalin tamamını TikTok Live aracılığıyla canlı şekilde izlemek mümkün olacak.

TikTok In The Mix adını taşıyan festivalde Cardi B, Anitta, Charlie Puth ve Niall Horan gibi popüler isimler sahne alacak. Buna ek olarak, TikTok videolarında şarkılarını duyduğumuz başka isimler de festivalde boy gösterecek.

Şirket, TikTok In the Mix’i performanslar, küçük işletmelerin standları ve etkinlikte gerçekleşen “yaratıcı aktivasyonları” ile Sizin İçin sayfasının gerçek hayatta kullanıcıların karşısına çıkması olarak tanımlanıyor. Festival, 10 Aralık’ta ABD’nin Arizona eyaletindeki Mesa şehrinde gerçekleşecek. Festivalin biletleri cuma günü TikTok’ta satışa sunulacak.

Müzik endüstrisinin neredeyse her köşesine erişen TikTok’un fiziksel bir festival düzenlemesi şaşırtıcı değil. Tanınmayan sanatçıların bir gecede hit olan şarkıları o sanatçılara albüm anlaşması olarak geri dönerken; bazı trendler de eski şarkıların yeniden zirveye çıkmasını sağlamıştı.

TikTok müzik sektöründeki hareketliliğini artırmıştı

TikTok müzik alanında geçtiğimiz aylarda başka adımlar da atmıştı. TikTok Music çevrimiçi müzik platformunun kapsama alanını genişleten şirket, canlı yayınlar üzerinde gerçekleştirilen bir müzik yarışmasını duyurmuştu. Şirket, Billboard ile platformundaki en popüler şarkıların yer aldığı bir liste için de anlaşmaya varmıştı.

İLGİLİ HABERLER