Teknoloji

TikTok kullanıcıları popüler videolarını başka platformlarda öne çıkarabilecek

tiktok algoritma

TikTok kullanıcıları yakında videolarını ve bu platformdaki varlıklarını başka servislerde ön plana çıkarmak için yeni bir imkana sahip olacak. “Profil Kiti” olarak adlandırılan yeni özellik, altı TikTok videosunu farklı platformlarda sergileme imkanını sunuyor. TikTok Linktree entegrasyonuyla bu özelliği kullanıcılarına ulaştırıyor.

Bu noktada TikTok ve Linktree arasındaki ilişkinin yeni olmadığını belirtmek gerekiyor. TikTok kullanıcıları sosyal bağlantılarını ve iletişim bilgilerini Linktree aracılığıyla takipçileriyle paylaşabiliyor.

Kullanıcılar burada en yeni veya en popüler paylaşımlarını ya da kendi seçtikleri paylaşımlarını Linktree’de gösterebilecek. Linktree vitrinine çıkarılan TikTok videolarını mevcut uygulamadan çıkmadan izlemek de mümkün olacak. Kısacası Linktree sayfaları TikTok profilleri için bir tür ön izleme olacak.

tiktok linktreeTikTok Linktree entegrasyonuyla tüm kullanıcılarına bir tür “özgeçmiş” hazırlama imkanı sunuyor. Böylelikle kullanıcıların markalarla anlaşılmasına da yardım edilmesi amaçlanıyor.

İLGİLİ HABERLER