Eğlence

TikTok İzleme Geçmişi özelliğini test ediyor

tiktok topluluk rehberi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

TikTok İzleme Geçmişi özelliği için testlere başladı. Söz konusu özellik, kullanıcıların platformda daha önce izledikleri videoları yeniden bulmalarını kolaylaştıracak. Platformda daha önce izlenen videoları bulmanın kolay bir yolu yoktu.

TikTok’un yeni özelliğini sosyal medya platformlarının özelliklerini ortaya çıkarmasıyla tanınan Hammod Oh isimli Twitter kullanıcısı paylaştı. Oh’un paylaşımının daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan ise sosyal medya danışmanı Matt Navarra oldu.

Oh’un paylaşımında “İzleme Geçmişi” seçeneğinin TikTok’un ayarlar menüsünde “İçerik ve Hareketler” bölümü altında listeleneceğini gösteriyor.

İzleme Geçmişi sayfasının nasıl görüneceği hâlâ belirsizliğini koruyor. Daha önce izlenen videoların nasıl derleneceği konusunda da bilgi verilmiş değil. TikTok’tan şimdilik bu yeni özellikle ilgili bir açıklama yapılmadı.

İzleme Geçmişi sayfasının yokluğu, TikTok kullanıcılarını alternatif yöntemler bulmaya itmişti. Ancak bunların hiçbiri tek bir ikona dokunmanın kolaylığını sunamamıştı. Bir yöntemde arama sonuçları izlenen videolarla sınırlandırılabilirken, diğeri tek bir videoyu bulabilmek için tüm TikTok verisini indirmeyi gerektiriyordu. Dolayısıyla İzleme Geçmişi özelliğinin geciktiği bile söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER