Teknoloji

TikTok’un Apple Vision Pro uygulaması kullanıma sunuldu

tiktok apple vision pro

YouTube’un hâlihazırda Apple’ın karma gerçeklik başlığı Vision Pro için bir uygulaması bulunmuyor. Popüler video paylaşım sitesi ilk etapta böyle bir hazırlık yapmasa da, sonrasında çalışmalara başladığını açıklamıştı. YouTube hazırlık yaparken, TikTok Apple Vision Pro uygulamasını kullanıcılarla buluşturdu.

Konuyla ilgili olarak TikTok’un X hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer alıyor: “Heyecan verici bir haber! TikTok artık Apple Vision Pro’da yeni bir uzamsal uygulama olarak mevcut. Bu sürükleyici içerik görünümüyle Sizin İçin akışınızı tamamen yeni bir şekilde deneyimleyin.”

Yine de, Vision Pro kullanıcılarının TikTok deneyimi konusunda dikkatli olmasında fayda var. Zira TikTok telefonda bile kullanıcıları kendisine hapsetme konusunda oldukça mahir. Vision Pro gibi kapsayıcı bir deneyim sunan bir cihazda bunun çok daha kuvvetli olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

TikTok Apple Vision Pro dünyasına Netflix’ten önce girdi

TikTok böylelikle Vision Pro dünyasına girişte hem YouTube’u hem de Netflix’i geride bıraktı. Sosyal medya içeriği kullanmanın Vision Pro deneyiminde ne kadar yer tutacağı merak edilse de, insanların telefondaki alışkanlıklarını karma gerçeklik başlıklarına taşıması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER