Eğlence

TikTok Android TV uygulaması ile büyük ekranlarda yayılıyor

tiktok android tv uygulama

TikTok Google’ın Android TV platformuna geliyor. Böylelikle kısa video uygulaması büyük ekranlı cihazlara önemli bir açılım yapmış oluyor. Her ne kadar uygulama Google Play Store’a yüklenmiş olsa da, her bölgede aktif değil gibi görünüyor.

TikTok’un Android TV uygulaması, Birleşik Krallık’taki Samsung TV’lere sunulmuş olan TikTok uygulamasına oldukça benzer bir kullanıcı arayüzüne sahip. Videolar, belirli video kategorilerine erişime sahip olan kaydırılabilir bir ana beslemede dikey olarak (tıpkı telefon uygulamasında olduğu gibi) oynatılıyor. Ve profilinize de göz atabilirsiniz.

tiktok android tv uygulama

Android Police‘in bildirdiğine göre, pek çok kullanıcı uygulamanın kendi bölgelerinde çalışmaması sorunuyla karşılaşıyor ve ancak söylenene göre Birleşik Krallık’taki kullanıcılar bu uygulamayı indirme imkanını elde edebiliyor. Reddit kullanıcıları, uygulamayı diğer Android TV cihazlarına yüklemeye çalışırken bile sorunlarla karşılaşmışlar. Uygulama yükleniyor, ancak bir kullanıcı giriş yapmaya çalıştığında, TikTok uygulamasının henüz kendi bölgelerinde mevcut olmadığı belirtiliyor. TikTok’un uygulamanın kullanılabildiği bölgeler hakkında daha detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

Her ne kadar TikTok Android TV uygulaması açık görünmese de, bu bağlantıyı kaydedin ve zamanı geldiğinde TV’nize indirmeyi deneyin.

İLGİLİ HABERLER