Teknoloji

TikTok Aile Eşlemesi Modu için yeni özellikler

tiktok

TikTok Aile Eşlemesi Modu bu yılın başlarında kullanıma sunulmuştu. Popüler sosyal ağ, ebeveynlerin çocuklarına rehberlik etmesini sağlayan bu mod için hazırladığı yeni özellikleri duyurdu.

TikTok’un Aile Eşleşmesi Modu, ebeveynleri çevrim içi güvenlik ve dijital okuryazarlık konusunda bilinçlendiriyor ve gençlerin çevrim içi deneyimlerine rehberlik etmelerine olanak sağlıyor. Yeni güncellemelerle birlikte, Aile Eşlemesi Modu’nda bulunan güvenlik araçları daha da özelleştirilebiliyor.

Bu yeni özellikler şu şekilde sıralanıyor:

Arama: Gençlerin hangi içerikleri, kullanıcıları, etiketleri veya şarkıları aratacağını belirleyebilirsiniz.

Yorumlar: Gençlerin videolarına kimlerin yorum yapabileceğini belirleyebilirsiniz. Bunun için herkes, arkadaşlar veya hiç kimse seçenekleri bulunuyor.

Keşfedilebilirlik: Gençlerin hesabını gizli veya herkese açık olacak şekilde seçebilirsiniz. Gizli hesap seçeğinde içeriğini kimin görebileceğine kullanıcı karar verir. Herkese açık seçeneğindeyse bütün kullanıcılar içeriği aratabilir ve görüntüleyebilir.

Beğenilen videolar: Gençlerin beğendiği videoları kimlerin görüntüleyebileceğine karar verebilirsiniz.

TikTok Aile Eşlemesi Modu için sunduğu yeniliklerin yanı sıra gençlere yönelik kılavuzlar da sunmaya devam ediyor. Bu kılavuzlardan biri, ailelerin internet güvenliği, uygulama araçları ve kontrol mekanizmaları hakkında bilgi edinmesine yardımcı olmak için tasarlanan Gençlik Portalı olmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER