Eğlence

TikTok 1080p video yükleme desteğini dağıtıma çıkardı

tiktok 1080p

Tavsiye algoritmasında değişikliklere giden TikTok, 1080p video yükleme desteğini de dağıtıma çıkardı. Şirket, videoların görüntüsünü ve sesini iyileştirecek yeni düzenleme araçlarının da duyurusunu yaptı.

Söz konusu 1080p video desteğinin bazı ülkelerde geçerli olduğunu belirtmek gerekiyor. Kullanıcılar video yayınlama sayfasından “daha fazla seçenek” yazısına dokunarak “HD Yükle” seçeneğini aktif hâle getirip 1080p video paylaşabilecek.

TikTok bir videonun genel görünüşünü iyileştirmek için kolay ve kullanışlı başka bir yol daha sunuyor. Görsel İyileştirme butonuyla videoların pozlaması, düşük ışık görünümü iyileştirme ve renk düzeltme işlemleri tek dokunuşla yapılabilecek.

Kullanıcılar videolarını kaydettikten veya yükledikten sonra İyileştir butonuna dokunarak videolarının görüntüsünü iyileştirebilecek. Değişikliklerden hoşlanmayanlar, bu butona bir kez daha dokunarak değişiklikleri geri çekebilecek.

TikTok 1080p desteği ve İyileştir butonunun yanı sıra Yeşil Perde efektine Giphy entegrasyonunu getiriyor. Kullanıcılar GIF platformunun kütüphanesini videoları için arka plan olarak kullanabilecek.

İLGİLİ HABERLER