EğlenceManşetler

Tidal’ı yeni yıl döneminde ücretsiz deneyebilirsiniz

tidal türkiye square

tidalTidal içinde bulunduğumuz yeni yıl döneminde daha fazla abone kazanmak için ilgi çekici bir kampanya başlattı. Noel günü, yani 25 Aralık’ta başlayan kampanya kapsamında 12 gün boyunca Tidal’ı herhangi bir ücret ödemeden denemek mümkün oluyor. Bu kampanyadan Türkiye’de de yararlanılabiliyor. Eğer Tidal’ın nasıl bir deneyim sunduğunu merak ediyorsanız, şimdi bunu görmenin tam sırası.

Hi-Fi, yani yüksek doğruluklu müzik dinleme imkanı sunan Tidal’ın yeni abonelere sunduğu 30 günlük ücretsiz deneme süresi bulunuyor. Ancak bu deneme imkanı için kredi kartı bilgilerini vermek gerekiyor. Halbuki yeni yıla özel deneme kampanyası sırasında bir kredi kartı bilgisi vermek gerekmiyor. Böylelikle 12 günlük deneme süresi sonunda, sizin unutmanız nedeniyle kartınızdan otomatik olarak üyelik ücreti çekilmesi gibi bir durum da söz konusu olmayacak.

tidal ücretsiz denemeÜcretsiz deneme süresince sadece standart kalitede müzik ve HD müzik videoları sunan Tidal Premium değil, aynı zamanda kayıpsız kalitede HiFi müzik dinleme imkanı sunan Tidal HiFi da ücretsiz olarak denenebiliyor. Tidal HiFi, servisin kendisini Spotify ve Apple Music’ten ayrıştırdığı başlıca alanlardan bir tanesi olarak öne çıkıyor. Bu servis Türkiye’de 19,99 TL fiyat etiketiyle sunuluyor.

Geçen yıl büyük miktarda nakit desteği görse de, Tidal’ın elindeki parayı hızlı şekilde tükettiği dedikoduları ortalıkta dolaşıyor. Servisin bu ücretsiz deneme kampanyasıyla yeni müşteriler çekmeyi hedeflediği açık şekilde görülüyor. 2014 yılında faaliyete geçen Tidal, 2015’te bünyesinde yüksek profilli sanatçıları toplayarak yeniden lansman gerçekleştirmişti.

Tidal’ın sunmuş olduğu yeni yıl fırsatından yararlanmak için bugünden itibaren Tidal’ın web sitesini ziyaret edin. Web, Windows, macOS, Android, iOS uygulamaları ve aynı zamanda Apple TV üzerinden servise erişebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER