Eğlence

Tidal Samsung markalı giyilebilir ürünler için uygulama hazırladı

Tidal Samsung markalı giyilebilir ürünler için hazırladığı uygulamasını kullanıma sundu. Çevrimiçi müzik servisinin Samsung’un giyilebilir ürünleri için hazırladığı uygulama Galaxy Watch, Gear Sport, Gear S3, Gear S2 akıllı saat ve Gear Fit2 Pro ile Gear Fit2 fitness bilekliklerine yüklenebiliyor.

Uygulamada yer alan ana menü ekranı, kullanıcıların müzik koleksiyonlarına erişebilmeleri için bir turnike işlevi görüyor. Burada bulunan Keşfet sekmesi üzerinden hem Tidal editörlerinin seçimlerine ulaşmak hem de katalog ve çalma listeleri içinde arama yapmak mümkün oluyor. “Koleksiyonum” ekranı ise kullanıcıların favori içeriklerini barındırıyor. Çevrimdışıyken erişim için içerik indirimine izin veren uygulama, egzersizler için hazırlanan çalma listelerini de öne çıkarıyor.

Samsung geçtiğimiz yaz itibarıyla Spotify ile uzun soluklu bir işbirliğinin duyurusunu yapmıştı. Söz konusu işbirliği çerçevesinde Spotify, Samsung markalı cihazlardaki kurulum deneyiminin bir parçası hâline gelmişti. Spotify ve Samsung hesaplarının Samsung’un SmartThings uygulaması üzerinden akıllı ev entegrasyonu için zaman içinde birbirlerine bağlanması da planlar arasında yer alıyor.

Tidal Samsung markalı giyilebilir ürünlerin yanı sıra şirketin 2017 ve sonrasında üretilen akıllı televizyonlarında da uygulamasıyla boy gösteriyor. Tidal’dan yapılan açıklamada, giyilebilir ürünler ekseninde yeni entegrasyonların da yolda olduğu ifade edildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER