Teknoloji

TicWatch Pro: Mobvoi’den Wear OS işletim sistemli akıllı saat

ticwatch proMobvoi bundan kısa süre önce Wear OS işletim sistemli iki TicWatch akıllı saati için yazılım güncellemesi yayınlamıştı. Sadece güncellemelerle yetinmeyen şirket, Wear OS işletim sistemli yeni saati TicWatch Pro’yu da gözler önüne çıkardı.

Mobvoi’nin en yeni akıllı saati, hem özellik hem de fiyat bakımından TicWatch S ve TicWatch E akıllı saatlerinin üstüne çıkacak gibi görünüyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, en yeni akıllı saat önümüzdeki yaz ABD’de 300 doların altında bir fiyat karşılığında satışa sunulacak. Dileyenler saatin LTE bağlantı seçeneğine sahip versiyonunu satın alabilecek.

Akıllı saatte kalp atış hızı sensörü, NFC desteği, OLED ekranın üzerine yerleştirilmiş ikinci FSTN LCD gibi özellikler bulunuyor. İkinci ekran sayesinde akıllı saatin pil ömrünün iki güne çıkacağı ifade edildi.

TicWatch Pro’da daha uzun pil ömrü sağlamak adına “Essential Mode” adını taşıyan özel bir kullanım modu da bulunuyor. Bu mod aktif hâle geldiğinde Wear OS ve OLED ekran devredışı bırakılıyor. Kullanıcılar LCD panel üzerinden saat, tarih gibi bilgileri görmeye devam edebiliyor. Mobvoi’den yapılan açıklamaya göre, Essential Mode 30 güne varan bir kullanım süresi sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER