Teknoloji

Threads uygulamasında yeniden gönderiler artık daha erişilebilir durumda

instagram threads nedir

Threads, takip ettiğiniz kişiler akışında yeniden gönderileri (yani retweetleri) eklemeye başlıyor. Instagram başkanı Adam Mosseri, perşembe günü yayınladığı bir Threads gönderisinde bunu duyurdu. Bunun Takip edilenler akışını biraz daha kullanışlı hâle getiren küçük ama güzel bir eklenti olduğunu söyleyebiliriz. Mosseri, Meta’nın bunu kullanıcılardan gelen geri bildirimlere dayanarak eklediğini söyledi, ancak Takip edilenler akışının hâlâ eksik yönleri bulunuyor.

Yeniden gönderiler Profil sekmesinde

Meta’dan yeniden gönderilerle ilgili olan tek güncelleme bu değil. Yeniden gönderdiğiniz thread’leri sizin ve diğerlerinin daha kolay bulabilmesi için profilinizde bir yeniden gönderilenler sekmesi de ekleniyor. iOS uygulamasına henüz bu güncelleme yansımamış gibi görünse de, web üzerinde bu değişiklik hayata geçmeye başlamış gibi görünüyor.

Ne var ki, birçok Threads kullanıcısını platforma geri getirmek için bu yeni güncellemeler yeterli olmayacaktır. Ancak CEO Mark Zuckerberg, 4 Ağustos’ta yaptığı bir bilgilendirmede, geliştirilmiş arama ve bir web istemcisinin “önümüzdeki birkaç hafta içinde” geleceğini söyledi. Bu yenilikler bazı eski kullanıcıları geri dönmeye ikna edebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER