Eğlence

The Wolf Among Us 2 2023’te oyuncularla buluşacak

the wolf among us 2

The Wolf Among Us 2 oldukça uzun bir süredir bekleniyor. Oyunun çıkış tarihi konusunda sonunda bir açıklama geldi. LCG Entertainment çatısı altında yeniden faaliyete geçen Telltale Games, oyunun 2023’te çıkacağını açıkladı. Çıkış tarihi için yapılan açıklamayla birlikte oyunun yeni fragmanı da yayınlandı.

Videoda Fabletown şerifi Bigby Wolf’un yöntemlerini açıklaması, aralara serpiştiriliyor. Oz Büyücüsü’nden Dorothy’nin yol arkadaşlarını da fragmanda görmek mümkün oluyor. Efsanevi karakterlerin modern dünyayla birleşmesi ortaya garip ancak aynı zamanda etkileyici bir deneyim çıkarıyor.

Wolf hâlâ katı ve fantastik bir yaratık olmaya devam ederken, hedeflerinin de Oz Büyücüsü’nden hatırladığımız masum yaratıklar olmadığını söylemek gerekiyor. İlk oyunun bitiş noktasından altı ay ileriye giden The Wolf Among Us 2’de işin içine New York Polisi’Nin de dahil olmasıyla birlikte daha farklı bir frama yaşanıyor.

Orijinal The Wolf Among Us, 2013’te yayınlanmıştı. The Wolf Among Us 2 için yürütülen çalışmalar 2018’de Telltale Games’in kapanma kararıyla durmuştu. Ancak LCG Entertainment’ı Telltale Games’i devralmasıyla birlikte oyun için çalışmalar yeniden başlamıştı.

İLGİLİ HABERLER