Eğlence

The Witcher oyuncusundan Game of Thrones karşılaştırmasına tepki

the witcher

The Witcher, önümüzdeki dönemde Netflix ekranlarına gelecek en heyecan verici yapımlar arasında yer alıyor. Henry Cavill’in Rivialı Geralt olarak başrolü üstleneceği dizi, şimdiden HBO’nun bu yıl ekranlara veda eden fenomen dizisi Game of Thrones ile karşılaştırılıyor. Ancak dizinin oyuncularından biri, bu karşılaştırmadan oldukça rahatsız görünüyor.

The Witcher’da büyücü Istredd olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Royce Pierreson, Digital Spy‘a verdiği röportajda ilginç ifadeler kullandı. The Witcher’ın muhteşem bir topluluk hikayesi olduğunu söyleyen Pierreson, her karakterin kendi yolculuğunun ve hikayesinin olduğunu ifade etti.

The Witcher ne zaman yayınlanacak?

Pierreson, sözlerini şöyle sürdürdü: “The Witcher’ın kendi dünyası var ve bu nedenle daima tür karşılaştırmaları yapılabilir. Ancak The Witcher’ın kendi özel karakterleri ve çekişmeleri mevcut. İnsanların bunu göreceğine ve bağlanacağına inanıyoruz.”

The Witcher’ın resmi yayın tarihi şu an için açıklanmış değil. Ancak dizinin 2019 sona ermeden yayınlanması kesin gibi görünüyor. Yayın tarihinin kesinleşmemesi bile dizinin oluşturduğu heyecan dalgasını durdurmuşa benzemiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER