Eğlence

The Witcher: Blood Origin fragmanı ana karakterleri ve Jaskier’ın geri dönüşünü gösteriyor

the witcher: blood origin
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix’in orijinal dizisi The Witcher: Blood Origin‘in ilk tam fragmanı, önceki dönemi anlatan dizinin Michelle Yeoh, Sophia Brown ve Laurence O’Fuarain tarafından canlandırılan ana karakterlerine ışık tutuyor. Bununla birlikte en sonunda biraz sürpriz de içeriyor ve Joey Batey’in canlandırdığı Jaskier’in geri dönüşünü gösteriyor.

Dizi, The Witcher dizisinden 1200 yıl önce geçtiği için ozanın dönüşü henüz pek bir anlam ifade etmiyor, ancak fragmanda yer alan ve dünyalar arasında gözyaşlarına neden olan devasa monolitlerle bir ilgisi olabilir. Fragmanın sonuna doğru, Jaskier’in lavtası belirirken, Minnie Driver’ın canlandırdığı ve Netflix tarafından “zaman ve dünyalar arasında seyahat etme yeteneğine sahip, eski irfan toplayıcısı” olarak tanımlanan bir karakter olan Seanchai, darmadağınık görünen Jaskier’den “bir hayata dönüş hikayesi” anlatmasını ister.

Jaskier’in beklenmedik dönüşünün yanı sıra, yeni fragman aynı zamanda “durdurulamaz bir imparatorluk” ile savaşmak için bir araya gelmesi gereken tüm dışlanmış ekibi vurguluyor. Ayrıca izleyicilere Şef Sage Balor rolündeki Lenny Henry’ye bir bakış sunuyor. Yeoh’ın canlandırdığı Scian, Brown’ın canlandırdığı Eile ve O’Fuarain’ın canlandırdığı Fjall’a ek olarak, dizide Prenses Merwyn rolünde Mirren Mack, Meldof rolünde Francesca Mills, Brother Death rolünde Huw Novelli ve göksel ikiz bilgeler Syndril ve Zacare de yer alıyor.

The Witcher: Blood Origin, 25 Aralık 2022’de Netflix’te gösterime girecek dört bölümlük bir dizidir. Bu arada, ana Witcher dizisinin üçüncü sezonu 2023 yazında başlayacak. Dizinin dördüncü sezonu resmiyet kazanmış olsa da, Henry Cavill’ın canlandırdığı Geralt of Rivia olarak karakterinde Liam Hemsworth’ü izleyeceğiz.

İLGİLİ HABERLER