Eğlence

The Witcher 3: Wild Hunt yeni nesil güncellemesine süresiz erteleme

the witcher 3: wild hunt
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Witcher 3: Wild Hunt yeni nesil güncellemesini yakın zamanda oynamayı bekleyenlere CD Projekt Red’den kötü haber geldi. Şirketten yapılan açıklamada, ücretsiz güncellemenin çıkışının süresiz olarak ertelendiği ve projenin Saber Interactive’den alınarak CD Projekt Red içindeki bir ekibe verildiği belirtildi. Açıklamada şirketin gerekli çalışmanın kapsamını değerlendireceğinin de altı çizildi.

Wild Hunt’ın yeni nesil konsol güncellemesinin 2022’nin ikinci çeyreği içinde yayınlanması bekleniyordu. Bu güncellemeyle 2015 çıkışlı oyun; ışın izleme, daha hızlı yükleme ve modern donanımlardan faydalanan başka özelliklerle yenilenmiş olacak. Güncelleme PlayStation 5, Xbox Series X/S’in yanı sıra PC’lerde de oyuncularla buluşacak.

Güncelleme paketinde genişlemelerin ve başka içeriklerin de bulunabileceği belirtiliyor. Netflix’in The Witcher dizisinden ilham alan içeriklerin de oyunculara sunulabileceği söyleniyor.

CD Projekt Red’i projeyi Saber Interactive’den almaya sevk eden nedenler ise bilinmiyor. Cyberpunk 2077’nin çıkış döneminde başı bir hayli ağrıyan şirketin bu sefer daha temkinli hareket ettiği söylenebilir.

The Witcher 3: Wild Hunt yeni nesil güncellemesi, Unreal Engine 5 ile geliştirilen yeni The Witcher 3 oyunundan önce çıkarılan son içerik olacak. Hâlâ hatırı sayılır bir kitle tarafından oynanan Wild Hunt’ın günümüze uygun olarak yenilenmesi, The Witcher hayranlarının yeni oyunu bekleyişini biraz daha kolaylaştırabilir.

İLGİLİ HABERLER