Eğlence

The Witcher 3’ün yeni nesil güncellemesinin tanıtım videosu paylaşıldı

the witcher 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Witcher 3: Wild Hunt’ın çok yakında yayınlanacak olan yeni nesil güncellemesi için sonunda bir video geldi. CD Projekt Red’in paylaştığı video, güncellemenin oyuncuların beklentilerini karşılayacağını gösteriyor.

Yenilenen oyun daha detaylı karakter modelleri, ışın izleme destekli aydınlatma efektleri ve diğer kozmetik iyileştirmeler sayesinde daha iyi görünüyor. Oyunun ana kahramanı Geralt’ın saçlarının daha beyaz ve sudaki yansımaların daha güzel görünmesi hemen dikkat çekiyor.

Güncellemeyle birlikte oyunun 2015’tekine kıyasla daha canlı ve net bir görünüme kavuşmasına pek şaşırmamak gerekiyor. Aradaki farkın gece ve gündüz kadar büyük olmadığını belirtmekte de fayda var. Yine de, oyunun artık yaşını gösterdiğini düşünenler için bunların önemli değişiklikler olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Oynanış tarafında da yenilikler getiren güncelleme ile oyunu buluta kaydetmek de mümkün hâle geliyor. Buna ek olarak, Netflix’te yayınlanan The Witcher dizisinden ilhamla hazırlanan yeni içerikler de güncellemenin getirdikleri arasında yer alıyor. 60 fps desteğine sahip oyun, fotoğraf moduyla oyuncuların etkileyici manzaraların ekran görüntüsünü yakalamasına yardım ediyor.

The Witcher 3 yeni nesil güncellemesi 14 Aralık’ta dağıtıma çıkacak

The Witcher 3: Wild Hunt’ın yeni nesil güncellemesi 14 Aralık’ta oyuncularla buluşacak. Güncelleme PC, PS5 ve Xbox Series X/S’te oynanabilecek. Oyunculara tamamen yeni bir deneyim vadedilmese de, The Witcher oyunlarını daha önce deneyimlemeyenler veya Wild Hunt’a yıllardır dokunmayanlar için bunun iyi bir fırsat olduğu söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER