Eğlence

CD Projekt Red The Witcher 1’i Unreal Engine 5 ile yeni baştan yapıyor

the witcher 1
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Witcher serisi köklerine geri dönüyor. CD Projekt Red, üzerinde çalıştığı ve yepyeni bir üçlemeyi içeren birçok yeni Witcher projelerinden birinin aslında ilk oyunun yeniden yapımı olduğunu duyurdu.

The Witcher’ın yeniden yapım versiyonu astronomide “büyük köpek takım yıldızı” anlamına gelen “Canis Majoris” kod adını taşıyor. Bu açıdan CD Projekt Red’in astronomi tabanlı adlandırma kuralına uygun düşüyor ve Geralt of Rivia’yı eğlenceli ve isabetli biçimde tanımlıyor. The Witcher’ın yeniden yapımı Unreal Engine 5 kullanılarak yeni baştan tasarlanıyor.

Stüdyo başkanı Adam Badowski, konuyla ilgili duyuruda, “The Witcher CD Projekt Red için, bizim için her şeyin başladığı yer” dedi. “Yaptığımız ilk oyundu ve o zaman bizim için büyük bir andı. Bu yere geri dönmek ve oyunu gelecek nesil oyuncuların deneyimlemesi için yeniden yapmak, daha önemli olmasa da aynı derecede önemli hissettiriyor.”

The Witcher yeniden yapımı üçüncü taraf stüdyo Fool’s Theory tarafından, kıdemli Witcher geliştiricilerinin yardımıyla ve CD Projekt Red’in gözetiminde geliştiriliyor.

“Canis Majoris”, CD Projekt Red’in bu ayın başlarında paylaştığı, neredeyse tamamen yenilenen Cyberpunk 2077’ye yönelik güncellemeleri içeren bir içerik yol haritasında ve henüz adı açıklanmayan yeni bir IP’yi içeren strateji güncellemesinde yer almıştı. Witcher geliştiricisi, tek oyunculu bir kampanyaya ek olarak çok oyunculu özelliklere sahip başka bir Witcher oyunu yaptığını da paylaştı.

The Witcher bir seri olarak 2007’den beri piyasada ve oldukça fazla popülerlik kazandı. Ancak serinin üçüncü başlığı olan Wild Hunt, birçok hayranın kaba, sert ve banyo yapmayı seven Geralt adlı karakterle tanıştığı ilk yer olmuştu. Witcher 1‘in yeniden yapımı, Rivia’dan Geralt’ın hikayesinin nasıl başladığını görmek açısından da ilginç olacaktır.

İLGİLİ HABERLER