Eğlence

The Walking Dead mobil oyununu Skybound Games tamamlayacak

the walking dead telltale games

Telltale Games‘in ani bir kararla çalışanlarının neredeyse tamamını işten çıkarmasının ardından akıllara gelen ilk sorulardan birisi de, son sezonu devam eden The Walking Dead mobil oyununun akıbetinin ne olacağı olmuştu. Telltale sezonun tamamlanması için elinden geleni yapacağını açıkladıktan sonra şirkete beklediği yardım eli de uzandı.

Bu yardım eli ise The Walking Dead‘in tabiri caizse “babasından” geldi. Macerayı çizgi roman olarak başlatan Robert Kirkman‘ın stüdyosu Skybound Games, mobil oyunun son sezonunun tamamlanmasında Telltale’in çekirdek kadrosuyla birlikte çalışacak.

Konuya ilişkin detaylar henüz tam olarak belirginleşmese de, Kirkman New York Comic-Con kapsamında düzenlenen bir panelde yaptığı açıklamada, “Aynı yıl içinde hem Andrew Lincoln hem de Clementine’i kaybedemeyiz” ifadesini kullandı.

Skybound en baştan bu yana The Walking Dead oyununa katkı sağlıyor

Skybound, Telltale Games’in The Walking Dead oyununun gelişim sürecine en baştan bu yana katkı sağlıyor. Dolayısıyla stüdyonun bu durumda devreye girmesine çok da şaşırmamak gerekiyor. Bu hamleyi maceraya hak ettiği sonu sağlamak için destek olmanın yanında bir tür nezaket örneği olarak değerlendirmek de çok yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER