Eğlence

The Walking Dead 11. sezon ile birlikte bitiyor

the walking dead

Yaklaşık 10 yıldır yayında olan, Türkiye’de ise FX TV kanalında gösterilen ve dijital içerik platformlarında da bölümleri izlenebilen The Walking Dead televizyon dizisi 11 sezon sonra sona erecek.

Bu hayranlar için üzücü bir haber olabilir, ancak her şey sona ermeden önce izlenecek çok sayıda bölüm olacak. Variety ve Entertainment Weekly‘nin her ikisi de, final sezonunun 2021’in sonlarında yayınlanacak 24 bölümden oluşacağını bildirdi. Bu arada o zamana kadar süreyi hayranlar, biri 4 Ekim’de yayınlanacak olan sezon finali bölümü olan, 10. sezon için yedi bölümle değerlendirecek. 2021’in başlarında yayınlanacak da altı bonus bölüm yayınlanacak.

Gerçek zombi benzeri bir tarzda, Walking Dead‘in sonu göründüğü kadar nihai değil. Dizinin Andrew Lincoln tarafından canlandırılan eski baş kahramanı Rick Grimes’ın olay örgüsünün bir noktada sinemalarda sona ereceğini zaten biliyorduk. Ancak dün paylaşılan bir diğer büyük haber de The Walking Dead‘in karakterleri olan Daryl Dixon (Norman Reedus tarafından oynanan) ve Carol Peletier’e (Melissa McBride) odaklanacak bir yan seriye yeşil ışık yakılması oldu. Bu dizi 2023’ten önce yayınlanmayacak.

Ayrıca dizide ölen bazı karakterler, Tales of the Walking Dead adlı yeni bir yan diziyle geri dönüş yapabilir. Scott Gimple, “yeni veya mevcut karakterlere, arka planlara veya diğer bağımsız deneyimlere odaklanan bireysel bölümler veya bölümlerin yaylarıyla birlikte bölümsel bir antoloji” olarak tanımladığı dizi üzerinde geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

İLGİLİ HABERLER