EğlenceTeknoloji

The Sims oyun içi müzik festivaliyle şenlenecek

the sims 4

The Sims sanal konserlere ev sahipliği yapacak oyunlar arasına katılıyor. Ancak bu konser, diğer örneklerden farklı olacak. Konserdeki şarkılar, The Sims’in “Simlish” olarak anılan kurgusal dilinde seslendirilecek.

EA’den verilen bilgiye göre, oyundaki konserler “Sims Sessions” adı altında gerçekleştirilecek. Konserler 29 Haziran’da başlayacak ve 7 Temmuz’a kadar devam edecek. Festivalin yıldızı Bebe Rexha olacak. Rexha, “Sabotage” isimli popüler şarkısını Simlish dilinde seslendirecek. Glass Animals ve Joy Oladokun da festivalde boy gösterecek. Ancak bu performansların İngilizce olması bekleniyor.

The Sims’in müzik festivalinde oyuncular festival alanını keşfedebilecek, yeni kostüm kombinasyonları oluşturabilecek ve festivale katılan sanatçıların özel dijital ürünlerini satın alabilecek.

Bebe Rexha, popüler TikTok kullanıcılarıyla Simlish dilinde karaoke yapacak. Daha öncesinde Katy Perry, Carly Rae Jepsen ve Japanese Breakfast gibi isimler Simlish dilinde performans sergilemişti.

The Sims, koronavirüs salgınının patlak vermesinin ardından yaygınlaşan oyun içi konser akımının en yeni katılımcısı olacak. Daha önce Travis Scott Fortnite’ta, Lil Nas X Roblox’ta konser vermişti. Post Malone ise Pokemon’un 25. yaş kutlaması için yapılan dijital konserde sahne almıştı.

İLGİLİ HABERLER