Eğlence

The Sims’in yeni mobil oyunu sonunda tüm oyuncularla buluşuyor

the sims mobileElectronic Arts, The Sims Mobile olarak adlandırdığı The Sims serisinin yeni mobil oyununu duyurmuş, ancak bir çıkış tarihi vermemişti. Uzun süreli bekleyiş nihayet sona erdi ve oyun hem iOS’te hem de Android’de oyuncularla buluşmaya başladı.

Cihaz sahiplerinin oyunu indirmek için herhangi bir ücret ödemesi gerekmiyor. Ancak gerçek bir oyun deneyimi yaşayabilmek için oyun içi unsurların satın alımından kaçış yok gibi görünüyor. Oyun içi unsurların fiyatı ise 449,99 TL’ye kadar yükseliyor. Ancak listedeki çoğu unsurun fiyatı 22,99 TL gibi görünüyor.

Electronic Arts, The Sims’in yeni mobilini geçtiğimiz yıl kısıtlı bir kitleyle denemiş ve olumlu geri dönüşler aldığını açıklamıştı. Geri dönüşler olumlu olsa da, oyuncuların uygulama içi satın alma unsurlarının yönetimi konusunda dikkatli olması gerekiyor.

Electronic Arts, The Sims Mobile’ın küresel çıkışını kutlamak için üç adet oyun içi unsuru yeni oyunculara ücretsiz olarak armağan ediyor. Daha önce The Sims oynayanlara tanıdık gelecek bir deneyim vadeden The Sims Mobile, oyunculara kendi karakterlerini oluşturma ve onun hem görüntüsünü hem de karakterini oluşturma imkanını veriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER