EğlenceTeknoloji

The Sims 4 için Star Wars temalı oyun paketi geliyor

the sims 4 star wars

Oyun ve eğlence dünyası ile Star Wars arasındaki ilişki oldukça kuvvetli. Pek çok popüler oyun, sinema dünyasının efsane serisinin gücünden yararlanmaya çalışıyor. Star Wars kervanına atlayan en son oyun The Sims 4 oldu.

The Sims 4 için hazırlanan en yeni oyun paketi, “Journey to Batuu” (Batuu’ya Yolculuk) adını taşıyor. Star Wars temalı oyun paketi, 8 Eylül itibarıyla oyuncularla buluşmaya başlayacak.

Journey to Batuu’nun fragmanına bakıldığında Star Wars’un tanıdık karakterlerinin The Sims 4 dünyasına oldukça başarılı biçimde yerleştirildiği görülüyor. Oyuncular Star Wars Sim’leriyle evlerini diledikleri gibi dekore edebilecek ve Batuu’da istedikleri şekilde sosyalleşebilecek.

Oyuncular bu pakette hikayeyi ilerletebilmek adına çeşitli görevler bulacak. Bu görevler yerine getirildiğinde ise oyuncular çeşitli oyun içi unsurların kilidini açabilecek. Süreç ilerledikçe oyuncular koleksiyonlarına ışın kılıcı veya kendilerine özel bir droid ekleyebilecek.

The Sims 4 için hazırlanan Star Wars paketine PS4, Xbox One ve PC’den erişilebilecek. PC oyuncuları paketi hem Steam’de hem de Origin’de bulabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER