Eğlence

The Sims 4 17 Kasımda PS4 ve Xbox One için yayınlanacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

the sims 4The Sims, sekiz yıllık uzun bir aranın ardından konsollara geri dönüyor. Serinin en yeni oyunu The Sims 4, 17 Kasımda PlayStation 4 ve Xbox One’da oyuncularla buluşacak. Oyun, serinin en iyi konsol uyarlaması olacak gibi görünüyor.

Oyunun kıdemli yapımcılarından Michael Duke, konsol açılımıyla ilgili olarak PlayStation Blog üzerinden bir açıklama yaptı. Duke, “Mevcut nesildeki donanım, kodu büyük bir sistem değişikliği olmadan PlayStation 4’e çevirmeyi sağlıyor. Böylelikle kullanıcılar kararlarını hangi platformun gelişmiş olduğundan ziyade oynamak istedikleri yere göre verebilecek.”

The Sims’in daha önceki konsol sürümlerinde oyuncular bilgisayar versiyonuna kıyasla daha kısıtlı bir deneyim yaşamıştı. Duke’un açıklamaları, yeni versiyonda böyle bir sorunun olmayacağını gösteriyor.

The Sims 4 konsollarda ek paketler de sunacak

Oyunun yayıncısı Electronic Arts, hem PS4 hem de Xbox One sahiplerinin çok sayıda eklenti paketine de erişebileceğini belirtti. Şirket, oyunun bilgisayar versiyonları için eklenti paketlerini 2014’ten bu yana yayınlıyor.

Konsollarda sunulacak paketler arasında “Parti Hayatı” ve lazer ışık şovu içerek “Tüm Gece Ayakta” gibi seçenekler yer alıyor. Her iki paket de oyunun Deluxe Part Edition isimli sürümünün içinde bulunuyor. Söz konusu paketler için şimdiden ön sipariş verilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER