Eğlence

The Sims 4 oyuncularına farklı deneyimler sunacak iki yeni kit geliyor

the sims 4

Electronic Arts (EA) tarafından yayınlanan ve Maxis tarafından geliştirilen The Sims 4’ün yeni eklentileri Grunge Revival Kit ve Book Nook Kit, 1 Haziran’da oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Her iki kit de PC için EA uygulaması, Steam ve Epic Games Store ve Mac için Origin’de, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One sistemlerinde yer alacak.

Grunge Revival eklentisiyle oyuncular içlerindeki isyankar ruhu kıyafetlerine ve eşyalarına yansıtabilecekler. Book Nook kit ise kitaplardan vazgeçemeyen oyunculara sıcak ve konforlu alanlar kurma imkanı sağlayacak.

Grunge Revival, EA tarafından şu şekilde tanımlanıyor: “Parlatılmamış, kusurlu ve özgür ruhlu olanı kutlayan, filtrelenmemiş bir kendini ifade etme dünyasına dalın. Zahmetsiz, kendinden emin uyumlarla denemeler yapmakla ilgili bir gardıropla beklentilere meydan okuyun. Aşınmış dokular, katmanlı seçenekler ve cesur aksesuarlar ile rahat ama şık alternatif görünümler yaratın ve günlük görünümlere ileri dönüştürülmüş yeni enerji getirin. İster eski bir grup tişörtü, ister bol bir kapüşonlu ve ikinci el mağazasından aldığı solmuş bir kot pantolon olsun, bu hımbıl silüetler artık her kareye uygun stiller yaratmak için sizin.”

the sims 4

The Sims 4 Book Nook kiti kitap kurtlarına sesleniyor

Book Nook ise şu sözlerle anlatılıyor: “Sürekli koşuşturmaca ile dolu bir dünyada, okumanın keyfini çıkarmak için sessiz bir köşe bulmak gerçek bir lüks haline geldi. The Sims 4 Book Nook kit ile peluş, rahat bir alanda rahatlayın ve güzel bir hikayenin içinde kaybolun.Uzun bir günün ardından edebi hazinelerle dolu raflarda kıvrılmak veya güneşli bir öğleden sonra eğlenmek için mükemmel bir yer yaratın. Bu kit, Sim’inizin büyüleyici hikayelere kaçmasına ve evdeki yeni favori yerinde yazılı dünyanın büyüsünün tadını çıkarmasına yardımcı olacak yumuşak, rahatlatıcı vurgulara sahip pelüş pencere oturma yerleri, istiflenebilir kitap rafları ve rahat kanepeler içerir.”

the sims 4

İLGİLİ HABERLER