EğlenceTeknoloji

Yeni The Sims 4 güncellemesi “sürdürülebilir yaşam” konusuna odaklanacak

the sims 4

The Sims 4 için 5 Haziran’da yeni bir güncelleme paketi dağıtıma çıkacak. “Eco Lifestyle” (Eko Hayat Tarzı) adını taşıyacak olan bu paketin odak noktasında “sürdürülebilir yaşam” anlayışı bulunacak.

Bu yeni paketle birlikte oyundaki karakterler alternatif enerji kaynaklarını kullanabilecek, kendi besinlerini yetiştirebilecek, “doğa dostu” kıyafetler giyebilecek ve geri dönüştürülmüş ev eşyaları kullanabilecek. Evergreen Harbor isimli kasabada geçen yeni pakette oyuncular sivil toplum faaliyetlerine katılmaları konusunda da teşvik edilecek.

Electronic Arts’tan yeni paketle ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Oyuncular Eco Lifestyle’daki çevre odaklı çabaları keşfettikçe sürdürülebilir bir yaşam tarzının ve toplumla işbirliği içinde olmanın sonuçlarını görebilecek. Karakterler, dünyaya ve kaynakların korunmasına yönelik pozitif etkilerini görünce şaşıracak.”

Kısacası Electronic Arts’ın yeni güncelleme paketiyle özellikle şu zamanda tüm dünya için çok daha anlamlı bir ders vereceği söylenebilir.

The Sims 4 Eco Lifestyle paketi PC, Mac, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak. Paketin yurt dışı fiyatı 39.99 dolar olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER