Eğlence

The Simpsons önümüzdeki ay Minecraft’ın Xbox versiyonuna geliyor

the-simpsons-minecraft-160115

Microsoft, önümüzdeki ay dünyanın en popüler çizgi dizisi The Simpsons’ı Minecraft’a taşımaya hazırlanıyor. Şubat ayının sonlarından itibaren Simpson ailesinin fertleri Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie ve dizideki 19 karakter daha indirilebilir bir paket ile Minecraft’taki yerlerini alacaklar.

Microsoft’un Xbox şefi Phil Spencer tarafından yapılan açıklamada Xbox Live üzerinde 14 milyonu aşkın tutkulu Minecraft hayranının bulunduğu ve bu hayranlara son derece geniş bir indirilebilir içerik katalogunun sunulduğu belirtildi. Spencer, Minecraft hayranlarının The Simpsons karakterlerinin oyuna gelmesi için yoğun istekte bulunduğunu sözlerine ekledi.

Minecraft’ı geçtiğimiz eylül ayında 2.5 milyar dolar karşılığında satın alan Microsoft, Springfield kasabasının sakinlerini kübik bloklara dönüştürmek için Twentieth Century Fox ve Gracie Films ile işbirliğine gitti. The Simpsons için hazırlanan Minecraft paketi, geçtiğimiz ekim ayında yayınlanan Doctor Who Minecraft paketiyle benzer bir yapıda olacak.

İlk etapta sadece Minecraft’ın Xbox One ve Xbox 360 versiyonları için yayınlanacak The Simpsons paketini indirmek için 1.99 dolar ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER