Eğlence

Video: The Rock Siri ile yaşam hedeflerini gerçeğe dönüştürüyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın 2011’de piyasaya sürdüğü iPhone 4s ile kullanıma sunulan Siri, şirketin en bilinen servisleri arasında yer alıyor. Kullanım alanı giderek genişleyen ve yetenekleri de gelişen dijital asistan, şirketin pazarlama stratejisinde de önemli bir yer tutuyor. Aksiyon filmlerinin tanınmış siması Dwayne Johnson, veya daha çok bilinen lakabıyla The Rock Siri için hazırlanan son reklamda Apple’ın dijital asistanıyla birlikte hedeflerini gerçeğe dönüştürüyor.

Hazırlanan reklam, Apple ve The Rock tarafından “film” olarak niteleniyor. Reklam için bir afiş hazırlanmış olması da, şirketin bu konudaki ciddiyetini gösteriyor. Apple’ın YouTube sayfasında yayınlanan 3 dakika 45 saniye uzunluğundaki reklam “The Rock x Siri: Dominate The Day” (Güne Hükmet) adını taşıyor.

the rock siriApple daha önce de Siri için yaptığı reklamlarda ünlü isimlerle çalışmıştı. Ünlü oyuncu Jamie Foxx, iPhone 6s’in çıkışının ardından hazırlanan Siri temalı reklamlarda kamera karşısına geçmişti. Cupertino merkezli şirket, çevrim içi müzik servisi Apple Music’in reklamlarında da ünlü şarkıcı Taylor Swift’i izleyicilerle buluşmuştu.

The Rock Siri sayesinde tüm hedeflerini bir günde gerçekleştiriyor

Reklam filminde The Rock, televizyonda kendisiyle ilgili bir haber gördükten sonra tüm yaşam hedeflerini gerçekleştirmek için yola çıkıyor. Gerekli listeyi Siri’nin yardımıyla gözden geçiren oyuncu, yolculuğu boyunca da Apple’ın dijital asistanıyla adeta bir takım gibi çalışıyor.

İLGİLİ HABERLER