Teknoloji

The Rock “Ertele” butonu olmayan alarm uygulaması yayınladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

the rock clockSabahları yataktan kalkmak pek çok kişi için oldukça zorlu bir eylem. Bu konuda pek de zorlanıyormuş gibi gözükmeyen “The Rock” adıyla tanınan güreşçi ve aktör Dwayne Johnson, yataktan çıkma konusunda gönülsüz olanlara imzasını taşıyan alarm uygulamasıyla yardımcı olmayı amaçlıyor. The Rock Clock adını taşıyan uygulama, kullanıcılara kendilerine gün içinde gerçekleştirmeyi istedikleri hedefler belirleme fırsatı veriyor.

Böylelikle bir motivasyon olduğu için yataktan kalkmanın da kolaylaşacağı düşünülüyor. Uygulamada 20’den fazla alarm sesi bulunuyor. Bu sesler şarkılardan testere gürültüsüne kadar uzanıyor. Alışılagelmiş alarm sesleri ise Dwayne Johnson tarafından seslendiriliyor.

Alarmını birkaç dakika erkene kurup “Ertele” butonuna basmanın hazzıyla kendisini motive edenler ise Johnson’ın yeni uygulamasından pek hoşnut kalmayabilir. Çünkü uygulamada “Ertele” butonu bulunmuyor. Bu durumun gerekçesi olarak ise The Rock’ın söz konusu butondan hoşlanmaması gösteriliyor. Bu gerekçenin uygulamayı farklılaştırma konusunda da etkili bir unsur olduğu söylenebilir.

Uygulamanın özel ekranları arasında dolaşırken, Johnson’ın “Bunu kaptın” ve “Başladık” gibi motivasyon amaçlı söz kalıplarıyla karşılaşmak da mümkün oluyor. Uygulamada kullanıcılara The Rock tarafından kaydedilmiş özel video mesajlar da gösterilecek. Bu mesajların ilkinde ünlü güreşçi ve oyuncunun araba kullanırken görülmesi, dikkat çeken bir diğer unsur oluyor. Dwayne Johnson, uygulama üzerinden düzenli olarak video mesaj göndereceğinin sözünü vermeyi de ihmal etmiyor. Uygulama iTunes App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER