Eğlence

Amazon’dan The Rings of Power için yeni fragman

the rings of power

HBO’nun Game of Thrones evreninden bir hikayeyi anlatan yeni dizisi House of the Dragon’un ilk bölümü büyük ilgiyle karşılandı. Bu rüzgardan yararlanmak isteyen Amazon, yakında yayınlanacak Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power (Güç Yüzükleri) için yeni bir fragman paylaştı.

Yeni fragman, dizinin ilk sezonu için bir tür vitrin olarak değerlendirilebilir. Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk sezonu için 465 milyon dolar harcadığı söyleniyor.

Fragmanda Galadriel ve Elrond gibi karakterler arasındaki diyaloglar, dizinin ana konusu olan İkinci Çağ’daki kavganın ipuçlarını veriyor. Ancak fragmanın görsel yönü diyalogların önüne geçiyor. Ekranda görülen her karede sinematografi, kostüm tasarımı ve görsel efektler için ciddi bir para harcandığı anlaşılıyor.

The Rings of Power, yine J.R.R. Tolkien’in imzasını taşıyan The Silmarillion’dan da bazı unsurlar barındırıyor. Dizi adından da anlaşılabileceği üzere Güç Yüzüklerinin yapımını ve Sauron’un Orta Dünya’ya dönüşünü anlatacak. Baş yapımcılar J.D. Payne ve Patrick McKay’in 5 sezon olarak planladıkları dizinin ilk bölümü 2 Eylül’de izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER