Eğlence

The Punisher’ın ikinci sezonunun ilk fragmanı yayınlandı

the punisher

The Punisher (Cezalandırıcı), Netflix’in popüler orijinal yapımları arasında yer alıyor. Dizinin Frank Castle‘ın düzeni korumak adına girdiği yasadışı maceralarının anlatıldığı yeni sezonuna ait ilk fragman yayınlandı.

Fragmanda Castle’ın ilk sezonun sonunda kendisine gönderilen resmi özrü yaktığı görülüyor. Bu da Castle’ın “cezalandırıcı” olmaktan vazgeçmeyeceği anlamına geliyor. Kısa fragmandan yeni sezonda izleyicileri nelerin beklediğine dair somut işaretler çıkarmak mümkün olmazken, Netflix de sadece yeni bölümlerin “yakında” yayınlanacağını belirtmekle yetiniyor.

The Punisher’ın ilk sezonu eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılanmış, özellikle Jon Bernthal‘in başroldeki performansı büyük övgü kazanmıştı. Netflix ve Marvel işbirliğinin meyvesi olan Luke Cage, Iron Fist ve Daredevil gibi diziler birer birer iptal edilirken, The Punisher ve Jessica Jones hâlâ yola devam ediyor.

Luke Cage, Daredevil ve Iron Fist’in Disney’in yeni çevrimiçi içerik servisi Disney+’ta sürüp sürmeyeceği henüz bilinmiyor. Ancak Marvel’dan yapılan açıklamada, Daredevil’in maceralarının bir şekilde devam etmesinin planlandığı doğrulanmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER