EğlenceManşetler

The Matrix: Resurrections resmi fragmanı öncesinde iki kısa video

the matrix: resurrections

The Matrix: Resurrections filminin 22 Aralık 2021’de gösterime girmesine çok az kaldı. Salı günüyse, merakla beklenen film için perşembe günü yayınlanacak tam fragmandan önce iki kısa ön tanıtım videosu yayınlandı. Fragmanlar, kısa süre önce yeniden açılan “What is The Matrix” web sitesinde yayınlandı ve film serisinin çok tanıdık seçimi olan “kırmızı hap mı yoksa mavi hap mı?” sorusunu soruyor.

Kırmızı hap videosu, düşey yönde akan yeşil renkli kod dizilerini zorladıktan sonra, geri dönen yıldızlar; Carrie-Anne Moss’un canlandırdığı Trinity, Keanu Reeves’in canlandırdığı Neo ve yeni oyuncu Yahya Abdul-Mateen II ile birlikte dizinin kalbindeki devrimci çatışmaya anında çağrışımlar yapıyor. İzleyiciye mesaj veren bir seslendirme, günün gerçek zamanını hatırlatıyor ve “bu, hayatınızın geri kalanının ilk günü olabilir, ama eğer istiyorsanız, bunun için savaşmalısınız” mesajını veriyor.

Filmin başka bir yeni oyuncusu olan Jonathan Groff’un seslendirmelerini içeren mavi hap videosu, bol miktarda mavi hap klipleriyle birlikte “gerçekliği kurgudan ayırt etme kapasitenizi kaybetmeniz” konusunda sizi uyarıyor. “Fanteziler bizi tehlikeye attığında bu bir sorun haline gelir. Kimsenin incinmesini istemeyiz, değil mi?” mesajıyla Groff’un seslendirmesi bitiyor.

Bu kısa ön tanıtım videoları pek fazla şey sunmuyor olsa da, yine de heyecan verici olduğunu kabul etmek gerekiyor. Sadece Warner Bros.’un bu ön tanıtım videolarında, nerede olursanız olun izlediğiniz zamanın tam saatini robotik bir şekilde seslendirmesi değil, filmin etkileyici olabilecek sahnelerini akıcı ve göze hoş gelen biçimde vermesi de bu videoların ilginçliğini artırıyor.

Yukarıda bazı kesitlerini aktardığımız iki ön tanıtım videosunu The Matrix web sitesinde izleyebilirsiniz. Siz önce hangi hapı seçersiniz?

İLGİLİ HABERLER