EğlenceManşetler

The Matrix: Resurrections için ilk resmi fragman yayınlandı

The Matrix: Resurrections

Yeni Matrix filmi hakkında bir fikir edinmek için artık kısa videolar veya set fotoğrafları arasında boğuşmak gerekmeyecek. Warner Bros. The Matrix: Resurrections için hazırlanan ilk resmi fragmanı yayınladı.

Fragmanda karşımıza en çok çıkan isim doğal olarak Neo rolündeki Keanu Reeves oluyor. Neo, fragmanın başlarında kim olduğunun farkında değilmiş gibi görünüyor. Mavi haplar içen ve terapistle (Neil Patrick Harris) ile görüşen Neo, bir süre sonra gerçeği sorgulamaya başlıyor ve sonunda Carrie-Anne Moss’un canlandırdığı Trinity ile buluşuyor.

Yahya Abdul-Mateen II fragmanda Morpheus’a benzer bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Jessica Henwick ise Neo’yu Matrix’i yeniden keşfetmesi için teşvik ediyor. Filmde Jada Pinkett Smith ile Lambert Wilson da sırasıyla Niobe ve Merovingian rollerine hayat veriyor. Christina Ricci ve Daniel Bernhardt da filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

The Matrix: Resurrections, 22 Aralık’ta vizyona girecek. Film, ABD’de HBO Max platformunda da izlenebilecek. Warner Bros. dördüncü Matrix filminden sonra 2022’yle birlikte yine filmlerini öncelikli olarak sadece sinemalarda gösterecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER