EğlenceManşetler

Merakla beklenen The Marvels’ın ilk fragmanı yayınlandı

the marvels

Marvel Studios’un büyük merakla beklenen yeni filmi The Marvels için hazırlanan ilk fragman paylaşıldı. Brie Larson ve Samuel L. Jackson’ı yeniden buluşturan filmin yönetmen koltuğunda Nia DaCosta oturuyor.

Brie Larson ve Samuel L. Jackson, filmin başrollerini Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Ashton ve Park Seo-joon eşlik ediyor. Senaryo ise Nia DeCosta ile birlikte Elissa Karasik ve Zeb Wells’in imzasını taşıyor.

Filmin hikayesi şu şekilde özetleniyor: “Flmde Carol Danvers yani Captain Marvel, despot Kree tarafından çalınan kimliğini geri kazanır ve Yüce Zeka’dan intikam alır. Ancak yaşanan beklenmedik bir olay sonucu Carol, dengesi bozulmuş bir dünyanın yükünü sırtlanır. Görevi gereği bir Kree devrimcisine bağlı anormal bir solucan deliğine gönderilmesi, hayatını tamamen değiştirecektir. Burada Carol’un güçleri, bir Jersey City hayranı olan Kamala Khan yani Ms. Marvel ve Carol’ın ayrı düştüğü yeğeni S. A. B. E. R astronotu olan Captain Monica Rambeau ile karışır. Bu sürpriz üçlü birlikte hareket ederek kainatı kurtarmaya çalışacaktır.”

The Marvels ne zaman vizyona girecek?

The Marvels 10 Kasım 2023’te sinemalarda izleyicilerle buluşacak. Önümüzdeki dönemde film için yeni paylaşımların gelmesi sürpriz olmayacaktır.

the marvels

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER