Eğlence

The Mandalorian’ın yeni sezonunun yayın tarihi belli oldu

the mandalorian 3. sezon

Star Wars evreninden bir hikayeyi anlatan The Mandalorian 3. sezon bölümleriyle 1 Mart 2023’te Disney+ aboneleriyle buluşacak. Konuyla ilgili açıklama, dizinin resmi Twitter hesabı aracılığıyla yapıldı. Daha önce yeni sezonun şubat ayında ekrana gelmesinin planlandığına dair haberler çıkmıştı. Ancak Disney+ yayın tarihi hedefini kısa bir farkla kaçırmş gibi görünüyor.

Yeni sezonun ilk fragmanı Disney’in geçtiğimiz eylül ayında gerçekleştirdiği D23 Expo etkinliği kapsamında paylaşılmıştı. Bu fragmanda Grogu (Baby Yoda) ve Mando’nun yeniden bir araya geldiği görülmüştü. Grogu dizinin ikinci sezonunun finalinde Luke Skywalker ile birlikte Skywalker’ın Jedi Tapınağı’nda Güç eğitimini tamamlamak için Mando’dan ayrılmıştı. Fragman Mando’nun kaskını çıkarmasının ve yüzünü göstermesinin kendisi için yol açtığı sonuçlar konusunda da fikir edinmeyi sağlamıştı.

The Mandalorian 3. sezon bölümleri bir önceki sezondan iki yıl sonra yayınlanacak

Dizinin üçüncü sezonu ikinci sezonunun çıkışından neredeyse iki yıl sonra izleyicilerle buluşmuş olacak. Bu ara dönemde Mando ve Grogu’yu yine Star Wars evreninden hatta doğrudan The Mandalorian’dan doğan bir hikayenin anlatıldığı The Book of Boba Fett’te izlemek mümkün olmuştu.

The Mandalorian 3. sezon bölümleri için yayın tarihi yaklaşırken yeni bir fragmanın daha paylaşılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER