Eğlence

The Last of Us’ın yeni sezonu 2025’te ekrana gelecek

the last of us

HBO’nun popüler yapımlarından The Last of Us’ın yeni sezonu için bekleyiş biraz uzun sürecek gibi görünüyor. Şirket geçtiğimiz ocak ayında dizinin ikinci sezonunun onaylandığını açıklamıştı. HBO ve dijital platformu Max’in içerik şefi Casey Bloys, dizinin yeni sezonu için prodüksiyon sürecinin takvimlerin 2024’e dönmesiyle birlikte başlayacağını duyurdu.

Bloys, yapım sürecinin Hollywood’daki senarist ve oyuncu grevi nedeniyle sekteye uğradığını belirtti. Bu noktada oyuncuların grevinin hâlâ sürdüğünü hatırlatmakta fayda var. Dizinin HBO’nun 2024 akışında görünmemesi de yeni bölümlerin 2025’ten önce çıkmaması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Bununla birlikte yeni sezon için şimdiden bazı hazırlıklar yapılmış durumda. Dizinin yaratıcılarından Neil Druckmann, eylül ayında verdiği bir röportajda “2. sezonun tamamının ana hatlarını çizdik ve grev biter bitmez başlamaya hazırız” ifadesini kullanmıştı. Dizinin baş sorumlusu Craig Mazin ise senarist grevi başlamadan hemen önce sezonun ilk bölümünün senaryosunu teslim ettiğini belirtmişti.

The Last of Us dışındaki popüler HBO yapımları için durum ne?

Bloys, The Last of Us dışındaki HBO içerikleriyle ilgili bilgiler de paylaştı. House of the Dragon’un ikinci sezon bölümlerinin 2024 yazının ilk günlerinde ekrana geleceğini belirten HBO yöneticisi, The White Lotus’un üçüncü sezonunun ve It uyarlaması Welcome to Derry’nin 2025’te izleyicilerle buluşacağını açıkladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER