Eğlence

The Last of Us dizisinin yayın tarihi ortaya çıktı

the last of us
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Popüler oyun The Last of Us’ın HBO ekranlarında yayınlanacak uyarlamasını izlemek için artık çok fazla beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor. Dizinin HBO Max’teki sayfasına göre, dizi 15 Ocak’ta izleyicilerle buluşacak. Kısacası bugün itibarıyla 74 gün daha beklemek gerekiyor.

The Last of Us’ın 2023’ün başlarında yayınlanması HBO açısından mantıklı bir tercih gibi görünüyor. Kanalın bir diğer iddialı dizisi Succession’ın yeni sezonunun ilkbaharda başlayacağı da bir süre önce duyurulmuştu. Yayın tarihi HBO Max’te görülse de, henüz ortada resmi bir açıklamanın bulunmadığını belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla 15 Ocak 2023 tarihine biraz temkinli yaklaşmakta fayda var.

Dizinin ilk sezonunda izleyicileri 10 bölüm bekliyor. Dizi, Naughty Dog’un aynı adı taşıyan ve tüm zamanın en iyileri arasında sayılan oyunundan uyarlanmıştı. Oyunun da bir süre önce PlayStation 5 için yeniden yapıldığını hatırlatmakta fayda var.

The Last of Us’ta başrolleri The Mandalorian’dan hatırladığımız Pedro Pascal ve Game of Thrones’ta karşımıza çıkan Bella Ramsey paylaşacak. Bu ikili ana karakterler Joel ve Ellie’ye hayat verecek. Gabriel Luna, Anna Torv ve Nick Offerman de dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Oyunda ana karakterlere hayat veren Ashley Johnson ve Troy Baker, dizide de karşımıza çıkacak. HBO tarafından eylül ayında yayınlanan ilk fragman, dizinin oyunun orijinal hikayesine ve görsellerine son derece sadık kaldığını gözler önüne sermişti.

İLGİLİ HABERLER