Eğlence

The Last of Us dizisinin yayın tarihi için resmi açıklama geldi

the last of us

HBO ve HBO Max’te izleyicilerle buluşacak olan The Last of Us dizisinin yayın tarihi için resmi açıklama geldi. Dizi daha önce HBO Max’te görüldüğü gibi 15 Ocak’ta ekranlara gelecek. İlk sezon dokuz bölümden oluşacak.

Eylül ayında yayınlanan fragman, izleyicileri oyuna sadık bir uyarlamanın bulunduğunu göstermişti. Serinin oyunlarında görülen pek çok karakter, dizide de izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bu benzerliklerin fazlalığına da pek şaşırmamak gerekiyor. Zira oyunun kreatif direktörü olan Neil Druckmann, dizinin de baş yapımcıları ve yazarları arasında yer alıyor. HBO’nun bir diğer popüler dizisi Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin de dizinin baş yapımcı ve yazarlarından biri.

The Last of Us’ta başrolleri Pedro Pascal ve Bella Ramsey paylaşıyor

The Last of Us dizisinde başrolü The Mandalorian ve Narcos gibi yapımlardan hatırladığımız Pedro Pascal ve Game of Thrones’tan hatırladığımız Bella Ramsey paylaşacak. İkili Joel ve Ellie karakterlerine hayat verecek. Oyunda Marlene karakterine ses veren Merle Dandridge, dizide de aynı karakteri canlandıracak. Nick Offerman ise Bill rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyunlarda Joel ve Ellie’yi seslendiren Troy Baker ve Ashley Johnson da dizide boy gösterecek. Ancak hangi rolleri canlandıracakları şu an için belirsizliğini koruyor.

The Last of Us’ın PlayStation 5 için hazırlanmış remake versiyonu bir süre önce yayınlanmıştı. Dizisinin yayınlanmasının ardından serinin oyunlarına olan ilginin artması da sürpriz olmayacaktır. The Last of Us dizisi için yayın tarihi yaklaştıkça yeni bilgiler de paylaşılacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER