Eğlence

The Last of Us PC versiyonunun çıkış tarihi açıklandı

the last of us pc
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Last of Us PC versiyonunun çıkacağı daha önce açıklanmıştı. Bu versiyonun oyuncularla buluşacağı tarih de belli oldu. İlk The Last of Us oyunu 3 Mart 2023’te PC oyuncularının karşısına çıkacak. Bu oyun 2022’nin başlarında PS5’e gelmişti.

Orijinal The Last of Us 2013’te oyuncularla buluşmuş ve kısa süre içinde oyun dünyasının favorileri arasına girmeyi başarmıştı. Serinin ikinci oyununu da çıkaran Sony, ilk oyunun PS4 için hazırlanan “remastered” versiyonunu da sunmuştu. Bu noktada oyunun dizi uyarlamasının da önümüzdeki ay HBO’da ekrana geleceğini belirtmekte fayda var.

İlk The Last of Us oyununun PS5 versiyonu, oyuncular tarafından büyük beğeniyle karşılanmış ve görsel yenilikler yapılırken hikayenin orijinalliğinden uzaklaşılmaması dikkat çekmişti. Benzer bir deneyimi yakında PC üzerinde yaşamak da mümkün hâle gelecek.

The Last of Us PC versiyonu Sony’nin oyun pazarında değişen yaklaşımının bir göstergesi olarak değerlendirilebilir. Şimdiye kadar sadece PlayStation’da oyuncularla buluşan “Sony yapımı” olarak tanımlanabilecek oyunlar, yavaş yavaş PC için de yayınlanıyor. Bu grubun en yeni üyelerinden birisi de The Last of Us olacak.

İLGİLİ HABERLER