EğlenceTeknoloji

The Last of Us Part II sızıntısı önemli detayları gözler önüne serdi

the last of us part two ii
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Last of Us Part II, 2020’nin merakla beklenen oyunları arasında yer alıyor. Yolu 2016’dan beri gözlenen oyun bir türlü yayınlanamazken; oyunun çok sayıdaki kilit sahnesine ait görüntüler internete sızdı. Bu görüntülerde oyunun oynanışını, menülerini ve oldukça önemli bilgiler içeren sahneleri görmek mümkün oluyor.

Sızıntının doğruluğu konusunda Sony veya Naughty Dog’dan bir açıklama gelmiş değil. Naughty Dog, The Last of Us’ın yanı sıra bir diğer popüler oyun serisi Uncharted’ın geliştiricisi olarak da tanınıyor.

Sızıntılarda karakter modellemelerinin ve ses işçiliğinin üst düzey olması, görüntülerin gerçek olması ihtimalini kuvvetlendiriyor. YouTube’daki görüntüler ve Reddit’teki konu başlıkları kaldırılsa da, oyun forumlarında hâlâ sızıntıya ulaşmanın mümkün olduğu belirtiliyor.

Çığır açan bir oyun olan The Last of Us’ın remaster edilmiş versiyonu 2014’te PlayStation 4 için yayınlanmştı. Oyunun HBO tarafından bir dizi olarak uyarlanacağı da geçtiğimiz hafta açıklanmıştı.

The Last of Us Part II, 2016’da duyurulmuştu. Geçtiğimiz eylül ayında düzenlenen ön izleme etkinliğinin ardından oyunun 2020’nin şubat ayında yayınlanacağı açıklanmıştı. Ancak henüz 2019 sona ermeden oyunun çıkış tarihi 29 Mayıs 2020 olarak değiştirilmişti. Küresel koronavirüs salgınının patlak vermesinin sonrasında ise oyunun çıkışı süresiz olarak ertelenmişti.

İLGİLİ HABERLER