EğlenceTeknoloji

The Last of Us Part II için yeni yayın tarihi açıklandı

the last of us part ii

Çok uzun süredir beklenen The Last of Us Part II için yeni yayın tarihi açıklaması sonunda geldi. Oyunun 19 Haziran itibarıyla PlayStation 4 sahipleriyle buluşacağı belirtildi. Sony ve Naughty Dog, ilk önce oyunun 21 Şubat’ta oyuncularla buluşacağını duyurmuştu. Ancak bu duyurudan bir süre sonra yeni The Last of Us macerasının çıkışının 29 Mayıs’a ertelendiği açıklanmıştı.

Küresel koronavirüs salgınının patlak vermesinin ardından daha iyi bir küresel çıkış stratejisi oluşturmak amacıyla oyunun çıkışı süresiz olarak ertelenmişti. “Süresiz” ifadesi The Last of Us hayranlarını korkutsa da, ekstra erteleme süresinin yaklaşık üç haftayla sınırlı kalacağı anlaşılıyor.

The Last of Us’ın ikinci macerasının önemli detayları, kısa süre önce internete sızmıştı. Oynanış ve menü görüntülerinin yanı sıra, hikayenin anlaşılması için hayati öneme sahip ara sahne görüntüleri de bu sızıntı da ortaya çıkmıştı. Sızıntıların patlak vermesinin ardından oyunun çıkış tarihinin netleştirilmesinin Sony adına doğru bir hamle olduğu söylenebilir.

The Last of Us Part II için beklenen duyuruyu yapan Sony, yolu gözlenen başka bir oyunun çıkış tarihinde küçük bir değişikliğe gitti. Normal şartlar altında 26 Haziran’da yayınlanacak olan Sucker Punch imzalı Ghost of Tsushima, 17 Temmuz’da oyuncularla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER