EğlenceTeknoloji

The Last of Us Part II’yu bekleyenlere üzücü haber

the last of us part ii
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2013 çıkışlı The Last of Us‘ın merakla beklenen devam oyunu The Last of Us Part II için yeni bir çıkış tarihi açıklandı. Oyun, 29 Mayıs 2020’de PlayStation 4 sahipleriyle buluşacak.

Sony, daha önce The Last of Us Part II’nun 21 Şubat 2020’de yayınlanacağını açıklamıştı. Oyunun yapımcısı Naughty Dog’un kreatif direktörü Neil Druckmann, PlayStation’ın resmi blogunda yayınlanan bir yazıyla gecikmeyi duyurdu. Druckmann, oyunun henüz Naughty Dog’un kalite standartlarını karşılamadığını belirtti.

Naughty Dog yöneticisi, yazısında şu ifadeleri kullandı: “Bu noktada önümüzde iki seçenek bulunuyordu: Ya oyunun belli noktalarından taviz verecek veya daha fazla zaman kullanacaktık. Yeni çıkış tarihimiz sayesinde hem her şeyi kendimizi tatmin edecek seviyede tamamlayacağız hem de ekibimiz üzerindeki stresi azaltacağız.”

The Last of Us Part II intikam temasını işleyecek

Druckmann, oyunu çıkışından önce parlatmak için daha fazla zamanlarının olacağını ve bunun da hem kendisini hem de ekibi rahatlattığını belirtti. Naughty Dog yöneticisi, bu durumu engelleyememekten dolayı mutsuz olduklarını ifade etti. Oyunun hayranlarını üzmekten nefret ettiklerini söyleyen Druckmann, bundan dolayı üzgün olduklarının altını çizdi.

The Last of Us Part II’da oyunun evreni içinde pek çok sorunun yanıtı bulunacak. İntikam temasının işlendiği The Last of Us Part II’da Ellie ve Joel gibi ilk oyunda görülen karakterler de yer alacak.

İLGİLİ HABERLER