EğlenceManşetler

The Last of Us dizisi film gibi bir ilk bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak

the last of us

Uzun süredir beklenen The Last of Us dizisi, 15 Ocak 2023’te ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Yurt dışında HBO ve HBO Max’te yayınlanacak dizi için geri sayımda sonlara yaklaşılırken, yeni bilgiler de gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bunların sonuncusu oyunlarla ilgili YouTube yayınları yapan DomTheBomb tarafından paylaşıldı.

DomTheBomb’un paylaşımına göre, dizinin ilk bölümü 85 dakika uzunluğunda olacak. Bunun bir yabancı dizi için hayli uzun bir süre olduğunu belirtmek gerekiyor. Türk dizileri açısından 85 dakika kısa bir süre olsa da, yabancı yapımlar için 85 dakikanın bir film süresi olduğu rahatlıkla söylenebilir.

DomTheBomb, dizinin ilk bölümünün 85 dakika süreceğin kanıtlayan ekran görüntüleri paylaşmayı da ihmal etmedi.

The Last of Us dizisinde başrolleri Pedro Pascal ve Bella Ramsey üstleniyor

2013 çıkışlı ilk The Last of Us oyunu, PlayStation ekosisteminin en büyük yapımları arasında yer alıyor. Serinin ikinci oyunu da 2020’de oyuncuların karşısına çıkmıştı.

The Last of Us dizisinde başrolleri Pedro Pascal ve Bella Ramsey üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Nick Offerman, Anna Torv, Murray Bartlett, Merle Dandridge, Storm Reid gibi isimler de yer alıyor. Dizinin ilk sezonu dokuz bölümden oluşuyor ve merkezinde serinin ilk oyunu yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER