EğlenceManşetler

The Last of Us dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

the last of us

HBO uzun süredir beklenen The Last of Us dizisinin ilk fragmanını paylaştı. 1,5 dakikadan biraz daha uzun olan fragmanda 2013 çıkışlı oyunun en unutulmaz anlarından bazılarını görmek mümkün oluyor.

Salgının başlangıç zamanlarından görüntülerle açılan fragmanda gerilimin dozu sonlara doğru giderek artıyor. Fragman Ellie’nin Joel’e “Kimi kurtarabiliyorsan kurtar” demesi ve ana kahramanlarımızın at üstünde göründüğü bir uzak çekimle sona eriyor.

Kendisiyle aynı adı taşıyan oyundan uyarlanan dizide Pedro Pascal Joel, Bella Ramsay ise Ellie karakterini canlandırıyor. İkili, insanları zombi benzeri agresif yaratıklara dönüştüren bir mantar enfeksiyonunun dağıttığı ABD’yi uçtan uca geçmeye çalışıyor. Fragmanda oyunun agresif atmosferinin yansıtılması konusunda iyi bir iş çıkarıldığı söylenebilir.

HBO’nun yeni dizisine büyük umutlar bağladığı söylenebilir. Şirket geçtiğimiz ay dizilerinin görüntülerinden oluşan bir karma videoyu The Last of Us’ın görüntüleriyle tamamlamıştı. The Last of Us 2023’ün başlarında HBO ve HBO Max’te izleyicilerle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER