Eğlence

The Last of Us dizisinin ikinci sezonu için başrol oyuncusundan sinyal geldi

the last of us

Uzun süredir merakla beklenen The Last of Us dizisi 2023’ün ilk günlerinde izleyicilerle buluşmuştu. Yayınlanan ilk iki bölümüyle hem oyunun hayranlarından hem de oyunlara aşina olmayan izleyicilerden yüksek not alan dizinin ikinci sezonu için ilk sinyal, BBC’ye konuşan başrol oyuncusu Bella Ramsey’den geldi.

Ramsey henüz kesinleşen bir şey olmadığını, ancak ikinci sezonun “muhtemel” göründüğünü belirtti. Sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda “bekleyip görmemiz” gerekiyor diyen Ramsey, ikinci sezonun izlenme oranlarına bağlı olduğunu hatırlattı.

Bella Ramsey dizide başrolü Pedro Pascal ile paylaşıyor. Bu ikili daha önce Game of Thrones’ta da birlikte kamera karşısına geçmişti. Ancak yeni dizinin hikaye bakımından Game of Thrones’tan bir hayli farklı olduğunu belirtmek gerekiyor.

Ramsey, dizinin hikayesini şu şekilde özetliyor: “Dizi Joel adında bir adamın Ellie adındaki küfürbaz ve cazgır bir kızla tanışmasının ardından yaşadıkları hakkında. Bu ikili sıra dışı bir bağ kuruyor ve bu bağ geri kalan her şeyden güçlü oluyor.”

The Last of Us nasıl izlenir?

Bir HBO yapımı olan The Last of Us Türkiye’de Blu TV’de yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümleri ABD’de pazarı pazartesiye bağlayan gece yayınlandıktan kısa bir süre sonra Blu TV’ye geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER