Eğlence

The Last of Us dizisinin resmi fragmanı Joel ve Ellie’nin maceralarına detaylı bakış sunuyor

the last of us dizisi

HBO’nun The Last of Us dizisi için yayınladığı resmi fragman, Joel (Pedro Pascal) ve Ellie (Bella Ramsey) arasındaki ilişkiyi, ikili insanları zombi benzeri varlıklara dönüştüren mutant bir mantarın patlak vermesinin ortasında kıyamet sonrası bir ABD’yi geçerken gösteriyor. Resmi fragman, önceki ön gösterime kıyasla ikilinin karşılaştığı tehlikelere çok daha ayrıntılı bir bakış sunuyor ve enfekte olanlara da kısa bir bakış atma imkanı veriyor.

Aynı ismi taşıyan PlayStation oyunu gibi, dizide de Joel, mantara karşı bağışıklığı olan Ellie’ye ülke çapında salgına bir çare bulma umuduyla eşlik ediyor. Fragman, Storm Reid’i Ellie’nin arkadaşı Riley ve Nick Offerman’ı Bill olarak gösteren diyalog sahneleri arasında gidip geliyor. Fragmanın sonunda ise, bir ateş çukurundan dışarı doğru çıkan korkunç görünümlü varlıkların bir bölümünü, kameraya doğru koşmaya başlamadan önce görüyoruz.

Dizinin fragmanı gerçekten heyecan verici görünüyor. Oyuncu seçimi konusunda büyük bir başarı gösteren yapım ekibi, canavarların oyundaki aslına uygun şekilde yansıtılması konusunda da iyi iş çıkarmışa benziyor. Bu arada fragmanı dikkatli izleyenler, oyunda Ellie’nin seslendirmesini yapan Ashley Johson’ın dizide Ellie’nin annesini canlandırdığını fark edecektir.

The Last of Us dizisi ne zaman geliyor?

Chernobyl’in yapımcıları Craig Mazin ve Neil Druckmann’ın arkasında olduğu The Last of US, 15 Ocak 2023’te ABD’de HBO Max’te yayında olacak. HBO Max yapımları Türkiye’de BeIN Connect tarafından yayınlanıyor. Türkiye’de de bu platform tarafından, ABD’deki yayınından hemen sonra yayınlanacağını tahmin ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER