Eğlence

Yeni The Last of Us oyunu için hazırlıklar başladı

the last of us 3 naughty dog

Naughty Dog’un The Last of Us 3 için hazırlıklara başladığı söyleniyor. Oyunla ilgili çalışmaların stüdyonun kurucularından Neil Druckmann tarafından yürütüldüğü, ancak hazırlıkların ilk aşamalarda olduğu ve henüz paylaşılacak bir bilginin olmadığı belirtiliyor.

Yeni The Last of Us oyunu için çalışmaların başladığı iddiasını duyumcu ViewerAnon gündeme getirdi. Twitter’da yaptığı dizi ve film sızıntısı paylaşımlarıyla tanınan ViewerAnon, zaman zaman bazı oyun haberleri de veriyor. ViewerAnon, The Last of Us dizisi hakkında güvenilir paylaşımlarıyla tanınıyor.

Yeni The Last of Us oyununun hazırlıkların başlamasına şaşırmamak gerekiyor. Druckmann daha önce yaptığı bir paylaşımda yeni bir oyun üstünde çalıştığını belirtmişti. Naughty Dog’un HBO’da yayınlanacak The Last of Us dizisinin popülaritesinden faydalanmayı istediği de rahatlıkla söylenebilir.

The Last of Us 3 ne zaman çıkacak?

The Last of Us 3 ile buluşmak için daha uzun bir süre boyunca beklemek gerekiyor. The Last of Us dizisi ise 15 Ocak 2023’te izleyicilerin karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER