EğlenceManşetler

The Last of Us’ın yeni sezonunun çıkışı için Max’ten doğrulama geldi

the last of us 2. sezon

The Last of Us 2. sezon bölümleriyle 2025’te ekranlara geri dönecek. Konuyla ilgili söylentiler daha önce gündeme gelirken, yeni bir videoyla bu iddia doğrulandı. HBO’nun dijital platformu Max tarafından paylaşılan genel tanıtım videosu dizinin yeni bölümlerinin 2025’te ekrana geleceğini gösterirken, Max’ın 2024’te sunacağı diğer içerikleri de görmeyi sağlıyor.

Dizinin baş sorumlusu Craig Mazin, bir süre önce yeni sezonun yapım sürecinin 12 Şubat 2024’te başlayacağını açıklamıştı. İkinci sezonun yapım süreci, Hollywood’daki oyuncu ve yazar grevleri nedeniyle gecikmişti. Gecikmeye rağmen, taslak önceden hazırlandığı ve ilk bölüm senaryosu grevden önce teslim edildiği için ikinci sezonla ilgili çalışmalar da sürüyor.

Dizinin yeni sezonunda ilk sezondan birkaç yıl sonrası anlatılacak. Bu sezonun, The Last of Us Part II oyununun uyarlaması olması bekleniyor. Söz konusu oyunun PlayStation 5 için yeniden uyarlanmış versiyonunun da 19 Ocak 2024’te çıkmasının beklendiğini belirtmekte fayda var. Başrolleri yine Bella Ramsey ve Pedro Pascal üstlenecek. Abby Anderson rolü için seçimin yapıldığı söylense de, henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmiş değil.

The Last of Us 2. sezon dışında 2025’te yayınlanacak diğer yapımlar hangileri?

Max’in paylaştığı kısa videoda The Last of Us 2. sezon dışında başka yapımları görmek de mümkün oluyor. Euphoria, The White Lotus, And Just Like That ve Welcome to Derry gibi yapımlar da 2025’te Max’te izleyicilerle buluşacak. 2024 kadrosunda ise The Penguin, Curb Your Enthusiasm, Tokyo Vice, Hack ve House of the Dragon bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER