Eğlence

Netflix’in The Irishman’in gösterim haklarını satın alabileceği söyleniyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

the irishman netflixNetflix sinema konusundaki iddialı adımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. IndieWire sitesinde yer alan habere göre; şirket, efsane yönetmen Martin Scorsese ve efsane oyuncular Robert De Niro ile Al Pacino’yu buluşturan filmin yayın haklarını satın almayı planlıyor. Netflix The Irishman ile kullanıcı tabanını biraz daha genişletmek adına önemli bir şans yakalayabilir.

Scorsese’nin The Irishman üzerinde 2010’dan bu yana çalıştığı biliniyor. Filmin bütçesinin 100 milyon doların üzerinde olduğu iddia edilirken, bu rakamın büyük kısmının aktörleri daha genç gösterecek özel efektler için harcandığı konuşuluyor. Film, tetikçi Frank Sheeran’ın hayatını anlatan “I Heard You Paint Houses” (Evleri Boyadığını Duydum) isimli kitaptan uyarlandı.

Filmin dağıtımının Paramount tarafından üstlenilebileceği de iddialar arasında yer alıyor. Ancak bu olasılığın Scorsese ve Paramount’un yapımcılığını ortaklaşa üstlendiği “Sessizlik” isimli filmin kötü başlangıcı nedeniyle rafa kalktığı söyleniyor.

The Irishman Netflix için yeni bir dönemi başlatabilir

Paramount’un mesafeli yaklaşımının ardından Netflix’in devreye girdiği konuşuluyor. Bu işbirliğinin gerçekleşmesi durumunda filmin kısa sürede çok daha fazla kişiye ulaşması muhtemel görünüyor. Buna ek olarak, The Irishman ile Netflix gişe rekortmeni filmlerin ilk defa gösterildiği bir mecraya dönüşebilir. Projedeki büyük isimlerin varlığı da Netflix için bir güvence olarak nitelenebilir.

İLGİLİ HABERLER